Misiune

Misiunea cabinetului este de a oferi ingrijire dentara de calitate intr-un mediu relaxant, cu atentie pentru detalii si respect personal si profesional.

Se acorda fiecarui pacient tot timpul necesar. Nu se lucreaza pe banda rulanta.

In plus, se ofera interes deosebit si sprijin in depasirea fricii de dentist pentru pacientii care au avut probleme anterioare si care poate ca au ajuns in situatia de a evita tratamentele stomatologice pentru ca au fost traumatizati.

 

Principiile acestui cabinet sint :

-atentia : se trateaza un singur pacient odata

-corectitudine : pacientii sint primiti intr-un cabinet onest unde li se recomanda doar tratamentul pe care medicul si l-ar recomanda lui insusi (fara tratamente suplimentare inutile)

- relatia completa cu pacientii : succesul se masoara prin calitatea relatiilor cu fiecare pacient, si nu doar prin calitatea serviciilor dentare oferite.

-responsabilitate : se folosesc materiale atent selectionate si evaluate. Toate serviciile sunt oferite dupa ultimele tehnici disponibile. Toate instrumentele se sterilizeaza la autoclav (clasa b, de ultima generatie) care permite sterilizarea (distrugerea tuturor bacteriilor si virusurilor) conform cu cerintele actuale, inclusiv a turbinelor si pieselor de mina (asa numitele 'albinute').

 

In plus :

-pacientii nu trebuie sa-si ia concediu sau sa stea inchisi in casa pe perioada efectuarii tratamentului stomatologic. Se ofera lucrari provizorii efectuate pe loc in cabinet. Acest lucru ofera satisfactia de a putea pastra viata sociala neschimbata si fara intrerupere.

-se ofera si se explica un plan de tratament, precum si o evaluare a costurilor, inca din primele faze de tratament (imediat din momentul in care se poate face o evaluare)

-nu se incepe efectuarea tratamentului pina cind dintele nu este amortit complet (100 %)

-nu se va ezita in oferirea de sprijin unui pacient care doreste sa auda o a doua parere referitor la serviciile ori recomandarile facute in acest cabinet.

-se lucreaza numai sub anestezie (locala), pt orice manopera care necesita acest lucru (de la o simpla carie, la tratamente endodontice, extractii sau slefuirea dintilor in vederea executarii de lucrari), deci fara durere.